Bouw een festival

Nu er tijdens de corona-tijd geen muziek festival of tomorrowland mag georganiseerd worden zullen we maar zelf een festival opbouwen, dit met nadruk van het podium. Gebruik hiervoor LEGO-steentjes en mag aangevuld worden met andere materialen. Bezorg ons uw naam en één mooie foto van het festival met uitzicht op het podium. Indien er meerdere foto's nodig zijn, combineer deze tot één foto.

Het creatiefste podium belonen we met een LEGO-technics-set zeilboot.

Periode 3 mei - 31 mei

Ram Zahr

Hier zijn we duidelijk op de Lego versie van een dancefestival. De DJ laat de volledige weide dansen. Dan toch een kleine versie van Tomorrowland ;-).

 

Ivan Niemegeerts

 Diep in het bos is er een festival aan de gang. Lego festival Gulliver en Lilliputs festival. 

Jules Delaere

Een mooie festivalweide, waar iedereen op een veilige afstand van elkaar blijft. Zelfs de drie ruige rockers op het podium staan op veilige afstand van elkaar. Er is zelfs een echte lichtshow voorzien. 

Artuur en Timon Loncke

Een eerste editie van "Rock-Lego". Nu er geen voetbalwedstrijden zijn kunnen de stadions best op deze manier gebruikt worden. Laat de gitaren maar gieren!

broertjes Forment

Eerst genieten van de rockband, de leuke festivalsfeer en een lekker hapje. Daarna lekker los gaan op de opzwepende beats, ingezet met spetterend vuurwerk. De DJ-tafel is een draaiende auto met ingebouwde boxen vooraan. Ook op het verhoogde danspodium kunnen de beentjes gestrekt worden. Gelukkig staat de ambulance klaar… je weet maar nooit